آموزش ریستور بک آپ دایرکت ادمین به صورت تصویری
بعد از بکاپ گیری در دایرکت ادمین یک مدیر سرور و یا وب مستر باید به نحوه ریستور بک آپ دایرکت ادمین آگاه باشد تا در مواردی که سایت دچار مشکل شد و اطلاعات آن از دسترس خارج شد بتوانید آخرین اطلاعات بکاپ گیری شده در دایرکت ادمین را بازگردانی کند.
در این آموزش ما به دو روش اقدام به ریستور بک آپ دایرکت ادمین میکنیم،
روش اول از طریق محیط کاربری دایرکت ادمین
روش دوم توسط دسترسی مدیر و یا ادمین دایرکت ادمین جهت بازگردانی اطلاعات مشتریان
به ادامه مطلب رجوع کنید
در این آموزش ما به دو روش اقدام به ریستور بک آپ دایرکت ادمین میکنیم،
روش اول از طریق محیط کاربری دایرکت ادمین
روش دوم توسط دسترسی مدیر و یا ادمین دایرکت ادمین جهت بازگردانی اطلاعات مشتریان
مراحل ریستور بک آپ دایرکت ادمین
روش اول : در این روش شما ابتدا باید توسط اطلاعات دایرکت ادمین که از میزبان وبسایت خود دریافت کردهاید وارد ناحیه کاربری دایرکت ادمین وبسایت خود شوید.
سپس بر روی دکمه Create/Restore Backups کلیک کنید در این صفحه شما همزمان میتوانید دو کار بکاپ گیری و ریستور بک آپ دایرکت ادمین را انجام دهید.
در این آموزش ما فقط به بحث ریستور خواهیم پرداخت، حالا باید شما فایل بکاپی که از قبل از وبسایت خود تهیه کردید را در این بخش وارد نمایید، بکاپ های وبسایت شما در دایرکتوری backups و در روت هاست شما یعنی در کنار public_html قرار خواهند گرفت.
از بخش Select a File to Restore فایل خود را انتخاب کنید و بر روی Select Restore Options کلیک کنید تا عملیات ریستور بک آپ دایرکت ادمین با موفقیت انجام شود.
حالا برای بررسی موفقیتآمیز بودن عملیات ریستور بکاپ به بخش Message System رفته و در این بخش پیام سیستم را مشاهده کنید.
در صفحه جدیدی که برایتان باز میشود روی دکمه Restore Selected Items کلیک نمایید تا فرآیند بازگردانی(ری استور) بک آپ شما آغاز شود
روش دوم نحوه ریستور بک آپ دایرکت ادمین با دسترسی مدیر
در این روش زمانی که مدیر سرور و یا مسئول هاستینگ در نظر دارد تا اطلاعات یک وبسایت را بازگردانی کند و یا عملیات انتقال سایت را انجام دهد باید از این روش اقدام به بازگردانی اطلاعات کند.
ابتدا با دسترسی ادمین وارد بخش مدیریت دایرکت ادمین شوید، سپس از بخش Admin Tools بر روی Admin Backup/Transfer کلیک کنید.
قبل از اقدام به ریستور بک آپ دایرکت ادمین باید فایل مربوط به بکاپ سایت موردنظر را در مسیر /home/admin/admin_backups/ قرار دهید تا فایل مربوطه در این بخش لیست شود.
سپس از بخش Restore Backup باید ۳ بخش مهم مشخص شده در عکس را طی کنید، در اولین قدم باید مسیر فایل بکاپ را مشخص کنید که از قبل فایل را در مسیر موردنظر قرار دادیم اگر هم در نظر دارید بکاپ موجود بر روی یک سرور دیگر را از طریق ftp بازگردانی کنید میتوانید از مورد ftp استفاده نمایید.
در قدم دوم باید آی پی الحاق شده به بکاپ بازگردانی شده را مشخص کنید، چون روی سرور ما یک ای پی موجود هست و میخواهیم بر روی سرور خودمان وبسایت مذکور فعال شود گزینه دوم یعنی Use the IP from the list را حتماً انتخاب میکنیم.
در بخش select file هم باید فایل مربوط به بکاپ سایتی که قصد ریستور کردن بکاپ آن را دارید مشخص کنید.
اخیراً مشکلی رو برخورد کردیم باهاش که برای شما به اشتراک میگذارم تا اگر مانند ما به مشکل خوردید بتوانید راحت و بدون مشکل آن را برطرف کنید.
در مواقعی که شما فایل را انتخاب کردید و روی submit برای بازگردانی کلیک کردید و در بخش message system به ارور برخوردید این مشکل به دلیل نام فایل بکاپ شماست برای رفع آن فقط کافی است اسم فایل را به نام یوزر مربوط به هاست قبلی و یا کنونی تغییر بدید و بعد دوباره دکمه submit کلیک کنید.
امیدوارم آموزش ریستور بک آپ دایرکت ادمین برای شما مفید و کاربردی واقع شده باشه، لطفا سوالات و نظرات خودتان را در انتهای همین صفحه مطرح بفرمایید.
منبع.مدیر.س
نظــــــر فراموش نشــــــه