loading...

ژورنال پائیزان

نحوه درست کردن لوبیا پلو   نحوه درست کردن لوبیا پلو   لوبیا پلو یکی از غذاهای محبوب در بین مردم کشورمان است که بسیار خوشمزه و لذیذ است. در این مطلب نحوه درست کردن لوبیا پلو را ارائه خ

نحوه درست کردن لوبیا پلو

 

نحوه درست کردن لوبیا پلو

لوبیا پلو یکی از غذاهای محبوب در بین مردم کشورمان است که بسیار خوشمزه و لذیذ است. در این مطلب نحوه درست کردن لوبیا پلو را ارائه خواهیم داد.

این غذای محبوب با روش های مختلفی طبخ می شود و حتی برخی مواد لازم برای تهیه آن را با مواد دیگری می توان جایگزین کرد.

لوبیا پلو را می توان با گوشت چرخ کرده ، مرغ و حتی گوشت تکه ای طبخ کرد.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر لوبیا پلو تهیه کنید.

در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری لوبیا پلو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را به نسبت تعداد اعضا تغییر دهید.

 

 

 

 

به ادامه مطلب رجوع کنید

 

مواد لازم برای درست کردن لوبیا پلو

پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
برنج ۴ پیمانه
لوبیا سبز ۳ پیمانه
گوجه فرنگی ۲ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

 

طبخ مایع لوبیا پلو

ابتدا پیاز را پوست میگیریم و نگینی خرد می کنیم.

گوجه فرنگی ها را شسته و ریز خرد میکنیم.

سیر را نیز نگینی خرد میکنیم.

در داخل ماهیتابه مقداری روغن میریزیم.

روی شعله کم میگذاریم تا داغ شود، سپس پیاز را در تابه ریخته و تفت میدهیم.

سپس سیر را نیز میریزیم و تفت میدهیم تا نرم شوند.

سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت کاملا عوض شود.

لوبیا سبز هایی را که قبلا شسته ایم، به اندازه یک بند انگشت خرد می کنیم.

نحوه درست کردن لوبیا پلو

بعد گوجه ها را به گوشت اضافه میکنیم و خوب مواد را روی شعله هم می زنیم و تفت می دهیم.

تا جایی که آب گوشت و گوجه ها تبخیر شود. حالا نوبت لوبیا خرد شده است که آن را با رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنیم و تفت دهیم.

سپس ماهیتابه را از روی شعله برداشته و به کناری میگذاریم تا مایع لوبیا پلو کمی خنک شود.


مایع لوبیا پلو

 

طبخ برنج لوبیا پلو

در قابلمه برنج آب و کمی نمک میریزیم و در قابلمه را میگذاریم.

حرارت شعله گاز را زیاد میکنیم تا آب سریعتر به جوش بیاید.

برنج را دو بار میشوییم و آب آن را خالی میکنیم و سپس آن را داخل آب در حال جوش اضافه می کنیم.

تا زمانی اجازه می دهیم برنج بجوشد که برنج زیر دندان کمی سفت باشد.

وقتی به این مقدار از نرمی رسید، برنج را آبکشی میکنیم.

نحوه درست کردن لوبیا پلو


برنج لوبیا پلو

 

کف قابلمه کمی روغن میریزیم و اگر به ته دیگ علاقه دارید می توانید سیب زمینی یا نان را یک لایه روی روغن قرار دهید.

کمی از برنج را میریزیم و روی آن مقداری از مایع لوبیا را اضافه می کنیم و دوباره یک لایه برنج میریزیم.

روی آن مقداری مایع لوبیا پلو، و به هیمن شکل ادامه میدهیم تا مایع لوبیا پلو تمام شود.

سپس در قابلمه را میگذاریم و از یک دمکنی استفاده می کنیم.

ابتدا برای ۳ الی ۵ دقیقه با حرارت متوسط رو به بالا اجازه میدهیم تا پلو بخار کند.

سپس حرارت را کم میکنیم تا لوبیا پلوی ما خوب دم بکشد.

نحوه درست کردن لوبیا پلو


طبخ لوبیا پلو

 

در مرحله آخر که غذا آماده شد لوبیا پلو را کمی زیر و رو کنید و مقداری روغن به آن بزنید و خوب مخلوط کنید.

سپس در ظرف مورد نطرتان بکشید و با مواد لوبیا پلو یا هر موادی که باب میلتان است، آن را تزئین کنید.

نوش جان

 

 

 

نظــــــر فراموش نشــــــه

درباره آموزش , آشپــزی ,
علیرضا چوبینه بازدید : 88 شنبه 09 شهریور 1398 زمان : 14:23 نظرات (0)
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • موضوعات

  • بازیگران زن سینما
  • بازیگران مرد سینما
  • اخبار سینما
  • اخبار
  • فرهنگ و هنر
  • ژورنال لباس زنانه
  • ژورنال لباس مردانه
  • مدلینگ
  • دانلود فیلم و انیمیشن
  • دانلود اهنگ
  • نرم افزار ـ کامپیوتر
  • نرم افزاز ـ موبایل
  • آموزش
  • بازیگران خارجی
  • دنیای حیــــوانات
  • دانلود کتاب - PDF
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1916
  • کل نظرات : 33
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 159
  • آی پی دیروز : 134
  • بازدید امروز : 233
  • باردید دیروز : 351
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 14
  • بازدید هفته : 584
  • بازدید ماه : 5,342
  • بازدید سال : 59,117
  • بازدید کلی : 650,186
  • کدهای اختصاصی