loading...

ژورنال پائیزان

طرز تهیه پلو شیرازی طرز تهیه پلو شیرازی قالبی خوشمزه مجلسی به همراه نکات پخت ndash طرز پخت پلو قالبی شیرازی مجلسی خیلی خوشمزه با گوشت مرغ بادمجان زرشک زرده تخم ...

طرز تهیه پلو شیرازی



طرز تهیه پلو شیرازی قالبی خوشمزه مجلسی به همراه نکات پخت – طرز پخت پلو قالبی شیرازی مجلسی خیلی خوشمزه با گوشت مرغ، بادمجان، زرشک، زرده تخم مرغ، ماست کم چرب و…

 

 

 

 

 

 

 

به ادامــــه مطلب رجــوع کنید 

 

در این پست از مطالب آموزش آشپزی _  طرز درست کردن پلو شیرازی خوشمزه مجلسی را برای شما عزیزان تهیه نموده ایم لطفا پس از استفاده از این دستور پخت پلو شیرازی، حتما نتیجه را در قسمت نظرات همین پست به اشتراک بگذارید.

 


مواد اولیه پلو شیرازی قالبی


برنج                           یک کیلوگرم
گوشت مرغ                 ۱۲۵۰ گرم
بادمجان                       ۵ عدد
زرشک                        ۱۰۰ گرم
زعفران                        ۱ قاشق مربا خوری
شکر                           ۲ قاشق سوپخوری
روغن کنجد بی بو          ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ               ۲ عدد
ماست ساده کم چرب    ۱ فنجان

 

 

 

طرز تهیه پلو قالبی شیرازی

ابتدا برنج را خیس می‌کنیم و مرغ را تمیز می‌نمائیم و با دو لیوان آب و یک پیاز خرد کرده و کمی نمک مرغ را می‌پزیم‌. به‌طوری که بعد از پختن یک لیوان آب داشته باشد آب مرغ را از صافی رد می‌کنیم گوشت مرغ را قطعه قطعه می‌نمائیم و استخوان‌های درشت آن را می‌گیریم بادنجان را پوست کنده حلقه حلقه می‌بریم کمی نمک به آنها می‌زنیم دو طرف حلقه‌های بادنجان را در روغن سرخ می‌کنیم (روغن برای سرخ کردن بادنجان اضافه بر ۱۵۰ گرم می‌باشد) زرشک را به‌دقت تمیز نموده و می‌شوئیم با دو سه قاشق روغن کمی سرخ می‌کنیم و شکر را روی زرشک می‌پاشیم زعفران را در آب جوش حل می‌کنیم و با آب مرغ مخلوط می‌کنیم ماست را با زرده تخم مرغ و سه چهار قاشق روغن کمی نمک مخلوط نموده این مایه را ته ظرف نسوز متناسب می‌ریزیم و آماده می‌گذاریم برنج را آبکش می‌کنیم دو سه کفگیر از برنج را با مایه ماست و تخم مرغ مخلوط می‌نمائیم و ته ظرف صاف می‌کنیم، نصف از برنج را داخل ظرف می‌ریزیم بادنجان‌ها را روی آن می‌چنیم و قطعات مرغ را روی بادنجان می‌گذاریم کمی از زرشک را کنار می‌گذاریم و بقیه را روی مرغ می‌پاشیم بقیه برنج را روی مرغ می‌ریزیم با پشت قاشق سطح برنج را صاف می‌نمائیم و دو سه قاشق روغن در آب مرغ می‌ریزیم و این مایه را روی سطح برنج می‌دهیم و فر را با حرارت ۳۵۰ درجه گرم می‌کنیم ظرف را کف فر قرار می‌دهیم به مدت یک ساعت و نیم تا ۲ ساعت بماند تا ته و اطراف ظرف کاملاً طرین شود، بعد ظرف را از فر خارج می‌کنیم کمی سرد که شد دیس را روی دهانه ظرف قرار می‌دهیم و پلو را در دیس بر می‌گردانیم .

 


نکات پخت

1-میتوانید پلو را زعفرانی کنید یعنی همراه با زعفران جوشانده و ابکش کنید.

2- ادمجانها را قبلا پوست کرده نمک بزنید و در افتاب نگه دارید تا اب تلخ ان برود.

 

 

 

 

 

 

 

 نظـــــر فــرامـوش نشــــه

درباره آموزش , آشپــزی ,
علیرضا چوبینه بازدید : 204 سه شنبه 02 آبان 1396 زمان : 17:12 نظرات (0)
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • موضوعات

  • بازیگران زن سینما
  • بازیگران مرد سینما
  • اخبار سینما
  • اخبار
  • فرهنگ و هنر
  • ژورنال لباس زنانه
  • ژورنال لباس مردانه
  • مدلینگ
  • دانلود فیلم و انیمیشن
  • دانلود اهنگ
  • نرم افزار ـ کامپیوتر
  • نرم افزاز ـ موبایل
  • آموزش
  • بازیگران خارجی
  • دنیای حیــــوانات
  • دانلود کتاب - PDF
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 1916
  • کل نظرات : 33
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 583
  • آی پی دیروز : 64
  • بازدید امروز : 14,805
  • باردید دیروز : 105
  • گوگل امروز : 5
  • گوگل دیروز : 17
  • بازدید هفته : 14,910
  • بازدید ماه : 15,298
  • بازدید سال : 30,254
  • بازدید کلی : 723,839
  • کدهای اختصاصی